Data publicării:

Alina Gorghiu: "PNL are capacitatea să meargă singur în aceste alegeri''

Autor: Dan Carp | Categorie: Politica
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Alina Gorghiu
Sursa foto: Facebook Alina Gorghiu
Alina Gorghiu spune că Partidul Național Liberal ar trebui să meargă singur la următoarele alegeri. 

Ministrul Justiției, Alina Gorghiu, trage un semnal de alarmă în PNL și spune că liberalii trebuie să decidă cât mai rapid calea de urmat în privința strategiei pentru viitoarele runde de alegeri. 

"Cum altfel să îmi încarc bateriile mai bine? Cu multe doamne nemaipomenite la regionala Organizației femeilor liberale nord-vest, la Sinagoga "Sion" de la Oradea .Avem aici una dintre cele mai puternice echipe liberale din toată țara, care face investiții și asigură dezvoltarea județului Bihor cu Ilie Bolojan și Florin Birta.

Partidul Naţional Liberal are capacitatea de a merge singur în aceste alegeri. Și sper să ne lămurim cât mai repede cu privire la calea de urmat și, mai ales, cu privire la ce ne vom asuma să facem. Trebuie să ne limpezim oferta liberală pentru țară.

PNL trebuie să promoveze politici publice pentru femei! Pentru că peste jumătate din electoratul PNL este format din femei. De aceea, îmi doresc să văd cât mai multe dintre doamnele de azi pe listele de candidați de anul viitor!

Legile trebuie să fie adaptate la nevoile femeilor, iar ele sunt cele mai în măsură să facă asta! Registrul pentru agresorii sexuali, extinderea ordinului de protecție, telemunca pentru părinții cu copii sub 11 ani și protejarea copiilor de extremismul online sunt doar câteva exemple de legi bune pentru sănătatea și securitatea familiilor, a femeilor.

Felicitări prietenei mele, Arina Moș, senatoare de Bihor, pentru eveniment și mulțumesc pentru aceste zile superbe în Oradea.Bravo echipei și președintei Organizația Femeilor Liberale, Nicoleta Pauliuc!" a transmis Alina Gorghiu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel