Alina Gorghiu, la Școala politică a TNL: S-a terminat cu vrăjeala
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Co-președintele liberalilor, Alina Gorghiu, le-a transmis, vineri, celor prezenți la Școala Politică a Tineretului Național Liberal, desfășurată la Eforie Nord, că politicienii trebuie să renunțe la declarațiile demagocice și populiste și că trebuie să vină cu mesaje autentice. "Chiar cred că s-a terminat cu vrăjeala", a spus Gorghiu.

„Vreau să vă spun așa, ca să înțeleagă toată lumea, chiar cred că s-a terminat cu vrăjeala. Chiar cred că va trebui să venim cu niște mesaje autentice, să terminăm cu populismul, să terminăm cu demagogia.

Cred că avem un mare avantaj față de PSD, pe care au îl compar cu o mașină uzată care nici măcar piese de schimb nu mai are. Nu au capacitatea să-și întinerească structura de partid, să se reformeze. Uneori simt inerția asta și în partidul nostru, dar aș vrea să cred că resursa de aici este suficientă pentru a face pasul în această direcție", a declarat Alina Gorghiu în deschiderea Școlii Politice a Tineretului Național Liberal, potrivit B1 TV.

În același timp, co-președintele PNL le-a cerut tinerilor liberali mobilizare pentru viitoarea campanie electorală.

"Alegerile se fac cu planificare, cu strategie, cu candidați cu imagine, cu integritate.  Dar nimic din toatea acestea nu contează dacă alegerile nu se vor face cu sufletul, iar voi sunteți sufletul partidului", a mai spus Alina Gorghiu.

Alina Ghorghiu aruncă bomba! Ce se va întâmpla "în curând" cu Ponta

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel