Alina Gorghiu, întrebată de Oana Zamfir despre ultima întâlnire cu Klaus Iohannis
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Oana Zamfir a întrebat-o, luni seară, la Antena 3, pe Alina Gorghiu, copreședinta PNL, despre ultima întâlnire cu președintele Klaus Iohannis. 

Întrebarea nu a fost întâmplătoare. În presă au existat informații cum că Alina Gorghiu și Vasile Blaga s-au întâlnit cu Klaus Iohannis înaintea primei ședinte din PNL după alegeri, ședință de la care se aștepta decizii clare după eșecul din București de la alegeri. 

Alina Gorghiu nu a oferit un răspuns clar, inițial a dat un răspuns bâlbâit în care a spus că nu există vreo întâlnire instituțională de care presa să nu știe. După ce Oana Zamfir i-a spus că știe că nu la o întâlnire de acest fel se referea, Alina Gorghiu a spus că "relația cu președintele Iohannis e una instituțională, nimic mai mult, nu a impus nicio decizie în PNL, nu a lăudat nicio decizie a PNL". 

Ulterior, copreședinta PNL a subliniat că președintele a spus public ceea ce avea de spus despre PNL, precizând că astăzi, când s-a referit la criteriile de integritate și partidele care le-a aplicat, vorbea despre PNL. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel