Alina Gorghiu: Gabriel Berca nu este membru al PNL și nu va fi. Traian Băsescu se va bucura
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Co-președintele liberalilor, Alina Gorghiu, a declarat, luni, înaintea ședinței conducerii partidului, că fostul consilier prezidențial Gabriel Berca nu este și nici nu va fi membru al PNL, anunțul fiind, în opinia acesteia, unul care îl va bucura pe fostul președinte Traian Băsescu.

"Am citit declaraţia lui Berca şi am dat şi câteva telefoane, că am crezut că este adevarată ştirea (..) A dat o declaraţie care nu este conformă cu realitatea, nu este membru al PNL şi nu va fi şi se va bucura domnul Băsescu să-l ţină la PMP", a declarat, astăzi, Alina Gorghiu, relatează Mediafax, potrivit Antena 3.

Alina Gorghiu: Klaus Iohannis va participa la concertul aniversar al PNL

Gabriel Berca, fost consilier prezidenţial și vicepreşedintele PMP pentru regiunea nord-est, anunța vinerea trecută că s-a înscris în PNL, partid în care a mai fost membru, el motivându-şi gestul prin faptul că vrea "să pună umărul" ca PNL să fie un partid foarte puternic în zona Moldovei.

El a spus că va activa ca secretar executiv al PNL în regiunea nord-est.

Legat de acest subiect, vicepreşedintele PNL pentru regiunea nord-est, deputatul Ioan Bălan, declara că ştia că se poartă discuţii cu Gabriel Berca privind înscrierea acestuia în PNL şi ocuparea unei eventuale funcţii, anunțul oficial urmând a fi făcut luni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel