Alina Dumitru, surpriză de ziua ei. Reacția sportivei
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
Romania's Alina Dumitru celebrates after defeating Japan's Tomoko Fukumi in women's -48kg semi-final A judo match at London 2012 Olympic Games
Romania's Alina Dumitru celebrates after defeating Japan's Tomoko Fukumi in women's -48kg semi-final A judo match at London 2012 Olympic Games
Campioana olimpică a României la judo, Alina Dumitru, a avut parte de o surpriză de ziua ei. Soțul, prietenii și familia din judo i-au sărbătorit ziua de naștere la un restaurant medieval din Budapesta.

La petrecere au fost prezenți și președintele COSR, Mihai Covaliu, dar și președintele Federației Române de Judo, Cozmin Gușă.

Prezentă la Budapesta, la Campionatul Mondial de judo, campioana olimpică Alina Dumitru, care este și vicepreședintele Federației Române de judo, și-a sărbătorit împlinirea a 35 de ani de viață alături de familie și prieteni, într-o atmosferă medievală. Surpriza a fost posibilă cu ajutorul soțului ei, Ciprian.

"Până acum am rămas la sala pentru că am vrut să văd şi ultima finală. Chiar nu m-am aşteptat la surpriza făcută de domnul preşedinte şi domnul prşsedinte al COSR. Nici nu mai ştiu să mai vorbesc", a spus Alina Dumitru, vicepreşedinte FRJ.

"Ea e mai greu impresionabilă, dar uite că surpriza asta i-a prins bine. I-au dat lacrimile mai devreme. Orice mare sportiv are sensibilitatile lui. Alina face parte din marii sportivi ai României, ca şi Mihai Covaliu, actualul preşedinte COSR", a afirmat Cozmin Guşă, preşedintele Federaţiei Române de Judo, informează Realitatea.

"Ceea ce a făcut Alina pentru judo şi pentru sportul de la noi e construit pe adevăr, pe multă muncă, pe corectitudine, pe determinare, pe foarte multe lucruri care încep din ce în ce mai mult să ne lipsească", a spus Mihai Covaliu, preşedintele COSR.

Alina Dumitru este campioană olimpică la categoria 48 de kilograme si face parte din noua conducere a Federației Române de Judo, condusă de Cozmin Gușă.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel