Alina Cojocaru si soțul ei, Johan Kobborg, fascinația dansului și a iubirii
Data publicării:
Autor: Ioana Mandache
WhatsApp
Este una dintre cele mai mari balerine ale lumii și a strălucit pe numeroase scene, încântându-și publicul cu aparițiile sale, Alina Cojocaru fiind o stea a baletului mondial.

În prezent, locuiește în Anglia. Recent, a fost premiată de critica de dans din Marea Britanie, la prestigiosul Național Dance Awards. În momentul de față este balerină la English Național Ballet. Strălucește la fiecare apariție, iar publicul este captivat de măiestria ei. Dansează de peste 15 ani alături de Johan Kobborg, partener de scenă, cât și în viața reală, fiind suflete pereche și radiind de fericire când îi vezi.

Descoperă de fiecare dată că soțul ei e același om minunat de care s-a îndrăgostit

Dacă o întrebi pe Alina ce a descoperit la soțul ei, îți mărturisește cu emoție că și acum e la fel de îndrăgostită de el, ca în prima zi descoperind noi valențe ale personalități lui care o impresionează și sensibilizează de fiecare dată. Despre soția sa, Johan, unul dintre marii dansatori ai lumii, mărturisește că este specială ca femeie, iar pe scenă spune o poveste de fiecare dată când apare. Amândoi au știut cu dragoste și dăruire să fie unul dintre cele mai frumoase și trainice cupluri. Iubirea, comunicarea, dar și respectul sunt acele lucruri care îi fac să își trăiască cu discreție povestea de dragoste.

Cererea de căsătorie a surprins-o pe balerină

Povestea lor de iubire este una frumoasă, cererea în căsătorie fiind făcută în 2011, când Johan era accident,iar Alina Cojocaru avea concert la Opera Metropolitană din New York. A luat avionul, a surprins-o cu gestul lui romantic când a cerut-o de soție. Cei doi anunțându-și, după acea logodnă, și că sunt cei mai fericiți. De când s-au cunoscut, în 2005, au rămas la fel de uniți și dăruiti unul altuia așa cum au visat.

Are o fetiță, pe care ea și soțul ei o consideră cea mai mare bucurie

Este și mamă, iar o perioadă, când a născut-o în 2017 pe micuța Thalia Chulpan, a renunțat la carieră, acum revenind cu aceeași forță și talent imens pe scenă. Numele micuței fiind inspirat din greaca veche și însemnând simplu celei de a opta muze, cea a poeziei idilice și al comediei, traducându-se prin "cea mai înfloritoare" sau "cea mai veselă", iar Chulpan în limba tătară înseamnă "steaua dimineții", nume ce i se potrivește. România ar trebui să fie mândră că are o asemenea balerină de talie internațională, adulată de mii de oameni, Alina Cojocaru fiind invitată să danseze pe cele mai cunoscute scene ale lumii, magia dansului ei făcând publicul să fie încântat de artistă. În mod cert, Alina și soțul ei au descoperit secretul relației superbe.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel