Alina Binder. Cine este viitoarea soție a lui Nicolae, nepotul Regelui Mihai
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Alina Binder
Alina Binder
Nicholas De Roumanie Medforth-Mills a anunțat logodna cu Alina Maria Binder. Cei doi se vor căsători în vara anului 2018. 

Cei doi au fost surprinși prima dată împreună, în 2016, la botezul copilului Prințului Jean de Orléans.

”Nicolae a fost însoțit de o tânără brunetă a cărui identitate nu este dezvăluită în informațiile publicate de Casa Regală a Franței. Ea a fost prezentă alături de Nicolae atât la slujba religioasă a botezului, cât și la recepția de după, singura mențiune fiind că este prietena acestuia. (...) Prințul Jean de Orléans, Duce de Vendôme, numit de asemenea Jean d'Orléans, este al doilea fiu al lui Henri, Conte de Paris, Duce de Franța șeful Casei de Orléans și a Ducesei Marie Therese de Württemberg. Printre invitații de seamă la acest eveniment s-au mai numărat prințul Arenberg al Belgiei și prințesa Isabelle din Liechtenstein. Născut pe 2 iunie, prințul Joseph, al patrulea copil al lui Jean d'Orléans și al Philomenei, a fost botezat la biserica Saint-Pierre de Dreux.” scria presa  la data respectivă.

În 5 septembrie 2014, Alina Binder l-a susţinut pe Principele Nicolae cu o donaţie de 500 de lei pentru Triathlon-ul pentru promovarea lecturii, conform site-ului Asociaţiei Curtea Veche. Ea a participat și la Maratonul Regal din 10 mai 2015 de la Palatul Elisabeta, condus de Principele Nicolae.

Alina Binder este cunoscută în lumea mondenă ca fiind fosta iubită a lui Sebastian Blaga, fiul fostului copreşedinte al PNL, Vasile Blaga.

[citeste si]

De-a lungul timpului, Alina Binder a lucrat în special în domeniul comunicării și PR-ului. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel