ALINA BICA, internată la spitalul penitenciarului
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Alina Bica este internată la spitalul penitenciarului.

Laura Vicol, avocata Alinei Bica, a declarat, vineri, la România TV, că fosta şefă a DIICOT "este internată de mai bine de o săptămână în spital", iar medicii au decis că nu poate părăsi unitatea medicală pentru a fi transferată în arest la domiciliu.

"Doamna Bica nu a făcut publice niciodată aspecte din viața privată a domniei sale. Problemele medicale au fost descoperite în urma unui consult. Nicidecum nu s-a plâns de ele. Alina Bica este internată de mai bine de o săptămână. (...) A slăbit îngrozitor de mult. Nu este bine", a spus avocata Laura Vicol la România TV.

[citeste si]

Instanţa supremă a dispus înlocuirea arestului preventiv cu măsura arestului la domiciliu pentru fosta şefă a DIICOT Alina Bica, în dosarul în care este judecată pentru fapte de corupţie legate de soluţionarea favorabilă a unui dosar al omului de afaceri Horia Simu.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a respins, printr-o decizie dată miercuri, cererea de înlocuire a măsurii arestării preventive cu controlul judiciar formulată în scris de Alina Bica, dispunând atât în cazul fostei şefe a DIICOT cât şi în cazul lui Şerban Pop măsura arestului la domiciliu pe o durată de 30 de zile. Alina Bica şi Şerban Pop sunt în arest preventiv din 2 septembrie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel