ALINA BICA: Ce conține documentul anunțat de LAURA VOICU - Surse
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Jurnalista Dana Grecu a dezvăluit, pe surse, ce ar conține documentul "exploziv" pe care l-a anunțat Laura Voicu, avocata Alinei Bica, pentru data de 6 februarie.

Vezi și: Din arest, Alina Bica iese la atac cu un document EXPLOZIV

În ediția de joi a emisiunii "La ordinea zilei", de la Antena 3, Dana Grecu a vorbit despre o decizie a Curții Supreme, care ar arăta că terenul retrocedat lui Gheorghe Stelian nu a fost supraevaluat.

"Avocata Alinei Bica anunță un document bombă și acel document ar putea, într-un fel sau altul, să o scoată pe clienta sa de sub acuzațiile care-i sunt aduse.

Din informațiile mele, documentul ăsta - dacă informațiile sunt corecte - s-ar referi la următoarea chestiune: posibila știre bombă a avocatei Alinei Bica poate fi accea că s-a găsit o hotărâre judecătorească dată de Curtea Supremă, pentru terenul lipit de cel al lui Stelu, prin care s-a stabilit un preț mai mare decât cel al lui Stelu. Deci procurorii ar fi greșit tema prețului.

Cu alte cuvinte, Bica n-avea ce să aranjeze pe supraevaluare. Eventual, să aranjeze să ia dosarul înaintea altor dosare, dar nu pe supraevaluare", a declarat Dana Grecu.

Citește și: OFICIAL. DNA: Alina Bica, urmărită penal. Ce acuzații i se aduc

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel