Alin Nica trece în barca celui pe care îl critica. Ce spunea, acum trei ani, despre Orban
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Inquam Photos / Virgil Simonescu
Inquam Photos / Virgil Simonescu
Alin Nica a anunțat astăzi că va candida pentru un nou mandat la șefia Consiliului Județean Timiș din partea Forței Drepte.

 "Îi recomand lui Ludovic Orban să fie mai atent cu cine se asociază", spunea Alin Nica, în 2021.

Acum, fostul liberal va candida la alegerile locale din acest an susținut de partidul lui Ludovic Orban, Forța Dreptei. 

Candidatura lui Nica va fi în tandem cu cea a lui Dominic Fritz de la USR, care candidează la Primăria Timișoara, ambii susținuți de Dreapta Unită. Între Alin Nica și Dominic Fritz au fost, de asemenea, numeroase neînțelegeri în ultimii ani. Cei doi au avut declarații contradictorii și puncte de vedere diferite pe problemele orașului și ale județului. 

"Persoanele cu comportament interlop nu au ce căuta într-un partid liberal"

"Acţiunile de forţă instrumentate astăzi de gruparea bătăuşilor Orban - Ambruş - Chira în Timişoara reprezintă o pată pe obrazul PNL. Îi recomand lui Ludovic Orban să fie mai atent cu cine se asociază pentru că persoanele cu comportament interlop nu au ce căuta într-un partid liberal", a declarat Nica în 2021, după conferinţa de alegeri a PNL Timişoara. 

Astăzi, când nu mai este susținut de PNL pentru un nou mandat la Consiliul Județean Timiș, Alin Nica a ajuns la concluzia că se poate asocia și cu Ludovic Orban, dar și cu Dominic Fritz, pe care îl acuza chiar anul trecut de faptul că Timișoara are o administrație ineficientă sub conducerea acestuia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel