Alin Cocoş, fiul vitreg al Elenei Udrea, pieton pentru 60 de zile
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
alin-cocos
alin-cocos

Fiul vitreg al Elenei Udrea, Alin Cocoș, a fost implicat joi seară, în Capitală, într-un scandal cu poliţiştii de la Rutieră. În urma acestui scandal, Cocoș jr. s-a ales cu permisul suspendat pentru 60 de zile, dar și cu amendă de 560 de lei.

Alin Cocoş, fiul vitreg al Elenei Udrea,  s-a ales cu permisul suspendat pentru 60 de zile, după ce nu a acordat prioritate unei maşini şi mai multor pietoni. Tânărul a sărit la gâtul agenţilor de la Circulaţie, ameninţându-i că-i va urmări cu maşina prin oraş şi-i va omorî, scrie libertatea.ro.

 Incidentul a avut loc la intersectia bd. Nicolae Bălcescu cu Dem I. Dobrescu. Aflat la volanul maşinii sale, fiul vitreg al Elenei Udrea a făcut slalom printre mai multe maşini şi era aproape să lovească şi câţiva pietoni aflaţi pe trecere.

 Oprit de poliţistii de la Rutieră, tânărul a început să folosească un limbaj vulgar. El le-a transmis agenţilor că-i va da afară din poliţie şi că vor avea numai probleme din cauza lui. Oamenii legii i-au reţinut permisul de conducere pentru 60 de zile şi i-au dat o amendă de 560 de lei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel