Din dorinţa de a face economii şi de a drămui cât mai bine banii din portofel, mulţi dintre noi aleg să cumpere produse alimentare de o calitate îndoielnică, punându-şi în pericol sănătatea. Aceasta din simplul motiv că sunt mai ieftine. O alegere care, însă, poate costa scump mai târziu. Despre modul în care putem descoperi alimentele periculoase, falsificate, a vorbit, în cadrul emisiunii "Jungla urbană" moderată de către Liviu Harbuz, Ovidiu Zvorișteanu - directorul DSVSA București.
"Cum să cumpăr un kilogram de brânză cu 9 lei, când toată lumea ştie că e nevoie de 6-8 litri de lapte de vacă pentru a produce un kilogram de brânză, iar litrul de lapte în magazin e de circa 4 lei. Consumatorul român pune, din păcate, accentul pe preţ şi mai puţin pe calitate", a declarat, directorul DSVSA Bucureşti.
DECLARAŢIA ŞEFULUI DSVSA AICI:
ÎNTREAGA EMISIUNE AICI:
Vezi şi: Scandalul cireșelor cu pesticide. Șef DSVSA: Recomandare hilară
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
Citește articolele cu aceleași etichete:
- Prinţul Harry se întoarce în Anglia
- Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac. Zodia care primeşte "un strop suplimentar de carismă"
- Fructul pe care japonezii îl mănâncă pentru a-și proteja memoria
- Situaţia în care mulţi şoferi se încurcă. Cine are prioritate la intrarea pe banda din mijloc pe o şosea cu trei benzi pe sens
- Incendiu puternic în zona Aviației din Capitală / Galerie foto - video. Update: A fost emis RO-ALERT
- SUA încetează furnizarea de rachete Patriot către Ucraina: Spania și Japonia intervin
- Primăria Deva cere daune materiale și morale pentru zilele în care telecabina care urcă pe Dealul Cetăţii nu a mers
- Ministra Muncii: România s-a angajat că va renunţa la posibilităţile de pensionare anticipată
- Programul Casa Verde Fotovoltaice, deblocat. Laurențiu Neculaescu (AFM): Documentul care e obligatoriu la decontare / video
- Un bărbat din Giurgiu este proprietarul motocicletei Regelui Mihai I şi a unei maşini ca cea folosită de comisarul Moldovan