Data publicării:
Alimentele periculoase. "Cum să cumpăr un kilogram de brânză cu 9 lei?"
România a fost invadată de produse alimentare de o calitate îndoielnică, produse pe care mulţi le consumă pentru simplul motiv că sunt mai ieftine.
Din dorinţa de a face economii şi de a drămui cât mai bine banii din portofel, mulţi dintre noi aleg să cumpere produse alimentare de o calitate îndoielnică, punându-şi în pericol sănătatea. Aceasta din simplul motiv că sunt mai ieftine. O alegere care, însă, poate costa scump mai târziu. Despre modul în care putem descoperi alimentele periculoase, falsificate, a vorbit, în cadrul emisiunii "Jungla urbană" moderată de către Liviu Harbuz, Ovidiu Zvorișteanu - directorul DSVSA București.
"Cum să cumpăr un kilogram de brânză cu 9 lei, când toată lumea ştie că e nevoie de 6-8 litri de lapte de vacă pentru a produce un kilogram de brânză, iar litrul de lapte în magazin e de circa 4 lei. Consumatorul român pune, din păcate, accentul pe preţ şi mai puţin pe calitate", a declarat, directorul DSVSA Bucureşti.
DECLARAŢIA ŞEFULUI DSVSA AICI:
ÎNTREAGA EMISIUNE AICI:
Vezi şi: Scandalul cireșelor cu pesticide. Șef DSVSA: Recomandare hilară
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News