Alimente prăjite – trucurile care vor schimba modul de a găti
![Carne Carne](https://media.dcnews.ro/image/201907/w670/carne_98008200.jpeg)
Carne
Prăjelile în exces nu sunt bune pentru sănătate, însă există câteva trucuri care te pot ajuta în acest sens.
Cu cât e mai rece un aliment, cu atât mai crocant va fi după prăjire. Prin urmare, carnea ar trebui prăjită imediat ce e scoasă din frigider.
Uleiul de palmier, cocos sau avocado reprezintă alegeri potrivite atunci când vine vorba de prăjirea alimentelor. Nu eliberează radicalii liberi şi toxinele.
Atenție: uleiul pentru prăjit nu se refoloseşte, deoarece devine dăunător. După ce prăjeşti ceva, aruncă uleiul.
VEZI ȘI: Zodia care trece printr-o transformare. Astrolog: Aici va fi jocul
Ca să nu mai sară ulei peste tot când pui carnea sau cartofii prăjiţi în tigaie, este indicat să presari puţină sare când uleiul se înfierbântă în cratiţă, notează clickpentrufemei.ro.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
- Știrea zilei e despre Carmen Brumă. Nimeni din presă n-a scris despre asta!
- Noi informații despre problemele navei spațiale Starliner. Ce au descoperit inginerii
- Diferența dintre Ambulanță și SMURD. Când și unde intervine fiecare. Raed Arafat, explicații din sistem/ VIDEO
- Motivul crimei de la Brăila. Ipotezele luate în calcul de anchetatori
- BANCUL ZILEI: Între vecini, la Vaslui
- Ciolacu, replică pentru Geoană: E de noaptea minții! / video
- Victorie de etapă pentru investitorul Alin Bucur. Plaja Caelia a primit „undă verde“ de la Tribunalul Constanța
- „Cazul Lasconi” se repetă în familia lui Elon Musk. Miliardarul se laudă că a dezmoștenit-o pe fiica lui trans și a declarat-o moartă. Aceasta a ripostat în presă
- Reacția unui profesor după ce un coleg a venit în fustă: Să încercăm să înțelegem de ce e supărată lumea pentru cum se îmbracă Nae la facultate
- Continuă coaliția PSD - PNL după alegeri? Alina Gorghiu: Sper să nu se supere nimeni că îndrăznesc să am această opinie / video