Alimente de campion, la îndemâna oricui. „Dieta” lui Meko pentru a arăta bine și a fi sănătos / video
Data publicării:
Autor: George Eduard Caramiciu
WhatsApp
MEKO
MEKO
Campionul RXF Meko a fost invitatul lui Tudor-Tim Ionescu în cadrul emisiunii DC Anima, realizată în platoul DC News. Cei doi au discutat despre animale de companie, nutriție și sfaturi, în special pentru tânăra generație.

„Ce nu consumi sub nicio formă și ce alimente recomanzi pentru consum”, a fost întrebarea lansată de realizatorul emisiunii, Tudor-Tim Ionescu.

„La modul general, tinerii trebuie să scoată din viața lor energizantele. Sunt cele mai periculoase. Tinerii trebuie să scoată din viața lor sucurile acidulate, zahărul, sucurile cu zahăr. Trebuie să bea cât mai natural, să bea cât mai multă apă. Și eu am învățat pe parcurs lucrurile astea. Tinerii trebuie să scoată prăjelile din viața lor. Uleiul mult, la fel. Adică, un grătar e ideal.

Piept de curcan, piept de pui cu orez și o salată. Pieptul la grătar merge cu un cartof natur. Vita trebuie să înțelegem că trebuie mâncată puțin mai rar, nu zi de zi. Peștele, la fel, ar fi indicat și ideal. 

Mie mi-a fost greu. Acum am mai slăbit puțin. Dar doar la început mi-a fost greu. Trebuie să înțeleagă lumea că noi ne învățăm cu orice. Omul e făcut să se adapteze. Câinele mai mult. Mi-a fost și mie greu 3 zile, mă luase amețeala. Îmi place acum. Îți place modul de viață sănătos că te simți mai bine. Nu se poate din prima, dar după e mai bine.

Oricine are o dată pe săptămână un cheat-meal. Trebuie să privească și partea bună, că o masă pe săptămână poate fi încărcată cu orice. Oamenii pot spune: „Hai că mai e puțin până sâmbătă. Pot mânca meniul de la McDonalds, chiar dacă nu e sănătos”. Sportul ne educă”, a răspuns Meko, la DC Anima.

Youtube video image

Un moment memorabil de când are doi căței în viața sa

„Singurul și cel mai memorabil moment e când urmează să ajung acasă. Îi aud din stradă că latră. Intru în casă și nici nu mă lasă să mă descalț. Îi iau în brate și îi pup. Acest moment mă încarcă cu energie”, a mai precizat Meko, la DC Anima.

Sfaturi transmise în calitate de tată și deținător de patrupezi

„Toate generațiile și toți copiii de astăzi trebuie să aibă un prieten. Cel mai bun prieten al omului e câinele. Mi-aș dori din suflet să-l ia ca exemplu pe Selim, care nu s-a mulțumit doar cu un cățel, ci a mai vrut unul. De ce? Pentru că i s-a transformat viața în bine. Copiii trebuie să aibă un cățel, măcar la început. Apoi, trebuie să facă sport. Trebuie să învețe școală. Fără școală nu facem nimic în viața asta. Școala e fundația vieții noastre; nu facem nimic fără ea. Școală, sport și prietenul de acasă (cățelul) sunt cele trei ingrediente pentru fericire”, a mai punctat Meko, la DC Anima.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel