Alifantis sesizează capcana cu redeschiderea teatrelor în București
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Nicu Alifantis și redeschiderea teatrelor
Nicu Alifantis și redeschiderea teatrelor
Nicu Alifantis a făcut un scurt comentariu despre redeschiderea sălilor de teatru la 30% din capacitate.

Nicu Alifantis ridică o problemă importantă în pandemie. Artistul are dreptate: nu poți la privat să faci spectacole cu 30% din capacitate.

”Se vor redeschide sălile de spectacole la 30% din capacitate. Ce bine! Asta înseamnă că și cheltuielile de producție pentru spectacol vor scădea cu 70%!”, a scris Nicu Alifantis pe Facebook.

Prefectul Capitalei, Traian Berbeceanu, a anunţat vineri că în cadrul Comitetului Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă (CMBSU) s-a decis ca începând de luni să fie relaxate mai multe măsuri restrictive impuse în contextul pandemiei de COVID-19, astfel încât restaurantele şi sălile de spectacol vor funcţiona la o capacitate de maximum 30%.

"În Bucureşti astăzi am înregistrat o rată de infectare de 2,52 la mia de locuitori. Este a treia zi consecutivă în care incidenţa este sub 3 la mie, fapt pentru care, din punct de vedere legal, a trebuit să convocăm Comitetul Municipal pentru Situaţii de Urgenţă, să analizăm situaţia şi să luăm o hotărâre. Astfel, cu 47 de voturi 'pentru', un vot "împotrivă" şi patru abţineri s-a hotărât ca, începând de luni, de la 0.00, deci din 25 ianuarie, să fie relaxate mai multe măsuri restrictive existente în vigoare la acest moment. Măsurile de relaxare vizează domeniul HORECA. Restaurantele, barurile, cafenelele vor funcţiona în intervalul orar 6.00-21.00 la o capacitate de maximum 30%, cu respectarea tuturor normelor stabilite prin lege", a precizat el, în cadrul unei declaraţii acordate presei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel