Alianță PSD-Pro România. Gușă: Sunt în dezacord cu Dâncu!
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Cozmin Gușă a dezvăluit, în exclusivitate pentru DC News, de ce nu este de acord cu Vasile Dâncu privind o alianță PSD-Pro România. 

Cozmin Gușă a mărturisit că este în dezacord cu Vasile Dâncu, „apropo de alianța cu Pro România”.

„Deși, până prin ianuarie-februarie am inițiat-o, am susținut-o și am discutat-o la mesele de cinci sau șase persoane, de unde nu lipseau Ciolacu, Stănescu, Grindeanu, Firea, Radu Moldovan și ulterior, nici Ionel Arsene, împreună cu Vasile Dâncu și cu mine”, a declarat consultantul politic Cozmin Gușă la interviurile DC News. 

Gușă a adus în discuție și Congresul PSD. 

„Din februarie nu m-am mai întâlnit cu ei, l-am lăsat pe Vasile (n.red Dâncu) la aceste întâlniri. Mi s-au părut puțin nepotrivite pentru pragmatismul meu”, a precizat Gușă.

În continuare, revenind la ideea alianței PSD-Pro România, Cozmin Gușă a precizat că „nu este o idee benefică pentru creșterea și consolidarea stângii în acest moment. Cunoscând personajele gen Ponta sau George Maior, mi se pare că nu sunt dedicate unei dedicări a stângii și unei splitări a voturilor între PSD și Pro-România. Ăsta e motivul pentru care sunt circumspect”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel