Alianța Pentru Patrie, protest în fața Ambasadei Austriei. Codrin Ștefănescu: Nu mai acceptăm modul în care vă comportați cu noi!
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Sursa foto: Agerpres
Sursa foto: Agerpres
Codrin Ștefănescu anunță un protest al Alianței Pentru Patrie (APP), după ce România nu a intrat în Schengen din cauza votului Austriei.

"Vă informăm că, astăzi, 9 decembrie, la ora 18.00, Alianța Pentru Patrie va protesta în fața Ambasadei Austriei la București! Vom spune clar cum am fost tratați, câți bani câștigă anual firmele austriece din România și ce “profituri” declară aceste companii, în totală bătaie de joc, și cum suntem exploatați cu cinism.

Vă rog pe dumneavoastră, presa curajoasă, pe membrii A.P.P, pe toți susținătorii partidului și pe românii curajoși care s-au săturat de minciunile și bătaia de joc a străinilor față de România și pe toți cei care sunt afectați, în urma acestei situații umilitoare, să ne fiți alături.

Este foarte important să fim uniți, hotărâți și să dăm un mesaj clar și răspicat dreptei europene: Nu vă mai acceptăm modul în care vă comportați cu noi!Români patrioți, iubitori de țară, ne vedem în fața Ambasadei Austriei, la ora 18.00! Veniți la protest să dăm un prim răspuns, așa cum merită autorităților austriece!", a anunțat Codrin Ștefănesc, într-un comunicat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel