Alfred Bulai și Val Vâlcu, analiză de neratat la ”Nod în papură”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Alfred Bulai și Val Vâlcu revin, sâmbătă, la DC NEWS și DC NEWS TV, cu o nouă ediție a emisiunii „Nod în papură”.

La „Nod în papură”, Alfred Bulai și Val Vâlcu vor face analiza politică a situației din România, discutând multe subiecte de interes public.

Emisiunea „Nod în papură” va fi difuzată sâmbătă, 13 noiembrie, începând cu ora 11:00. Puteți urmări emisiunea în direct pe DC NEWS și DC NEWS TV.

Startul emisiunii s-a dat de Halloween, iar momentul a fost ales din două motive simple: va fi ceva de groază și este ziua pe care americanii au inventat-o pentru Alfred Bulai, după cum a „dezvăluit” acesta în startul emisiunii. Totul este pură ironie. Ziua de Halloween este și ziua în care Alfred Bulai s-a născut, în urmă cu 59 de ani.

 

Va fi ceva de groază/ Este o sărbătoare pe care americanii au inventat-o pentru mineIată replicile tari din startul emisiunii „Nod în Papură”: 

Val Vâlcu: Sunt Val Vâlcu și împreună cu profesorul Alfred Bulai căutăm ”Nod în Papură” (n.r. care este și denumirea emisiunii). Începem emisiunea aceasta, de Halloween, firește, va fi ceva de groază. Domnule profesor, Halloween-ul ne șterge cultura națională, vine peste noi și ne propune diverse spaime, când avem, slavă Domnului, facturi, administrație financiară, le avem pe ale noastre, la ce ne mai trebuie monștri din import? 

Alfred Bulai: Val, în primul rând că nu-i așa! Este o sărbătoare pe care americanii au inventat-o pentru mine, pentru că e ziua mea și, fiind ziua mea, evident că o serbează americanii și, evident, se impune și-n alte țări.

Rămâneți alături de noi, urmează noi emisiuni!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel