Data actualizării:
Data publicării:

Alexandru Rafila, după vizita de la Spitalul ”Marie Curie” din Capitală: Copiii sunt în stare bună, sunt liniștiți, sunt cu părinții

Autor: Valentina Miu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Rafila Foto: Crișan Andreescu
Rafila Foto: Crișan Andreescu
Ministrul Sănătății Alexandru Rafila a vizitat, miercuri, 26 iulie, Spitalul Marie Curie din Capitală, acolo unde au fost transportați, marți noaptea, 110 copii de la Spitalul Nicolae Robănescu, în urma unui incendiu.  

„Pacienții sunt în stare bună. Așteptă să se mute. Se lucrează în momentul de față, să-i mutăm în condiții de siguranță. Misiunea de salvare a durat foarte puțin. A fost de ordinul minutelor. Cel mult o oră a durat repartizarea pe saloane. Discutăm de un echipament în perioada de garanție, de cel puțin un an de zile. Sunt convins că avea toate avizele luate, nu putea funcționa altfel.

Copiii sunt în stare bună, sunt liniștiți, sunt cu părinții. Locația va fi racordată la energie, se va curăța rapid și ei vor reveni rapid. Discutăm de copii cu dizabilități care au nevoie de proceduri medicale de recuperare. Discutați cu spitalul, ei au semnat acest contract, produsul era în garanție și administrat de furnizor. Nu Ministerul Sănătății s-a ocupat de achiziția acestui echipament”, a declarat Alexandru Rafila.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel