Alexandru Cumpănașu, în miez de noapte: Pur și simplu ÎNNEBUNESC! Sunt scârbit
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Alexandru Cumpănașu a izbucnit după ce soţia şi copiii lui Gheorghe Dincă au fost audiaţi joi, timp de aproape nouă ore la DIICOT, în cazul crimelor de la Caracal.

”#112vreausatraiesc. O LUNA DE ZILE ASTAZI DE LA TELEFOANELE INGERULUI ALEXANDRA MACESANU LA 112!!! CE STIM? NIMIC. In rest astazi CIRC si SPECTACOL la audieri. Degeaba? NU. Scopul? Recunoasterea de catre individa care-si spune nevasta lui Dinca a BUTOIULUI si a CENUSII si in cazul Luizei Melencu.

Altfel spus confirmarea teoriei procurorilor: UN BIET OBSEDAT SEXUAL care s-a panicat si le-a omorat fara sa vrea. S-a pierdut cu firea... PUR SI SIMPLU INNEBUNESC!!! Intrebare: ce intelegere s-a facut intre procurori si aceasta nevasta a lui Dinca pt ca a nu fi acuzata de complicitate, EVIDENTA DIN AVION? Pt a confirma ca Dinca avea obiceiul sa arda femei si sa indice si obiectul vazut cu OCHII EI fix atunci cand Luiza Melencu fusese rapita? Ei bine mie imi este clar: circul de azi are un singur scop: pacea familiei Dinca cu procurorii pt trimiterea in judecata pt omor!. Sunt SCARBIT!. #112OROMANIEFARACLANURI”, a scris Alexandru Cumpănașu pe Facebook.

Au plecat cu o mașină a instituției

După audieri, soţia şi copiii lui Dincă au ieşit din sediul DIICOT cu o maşină a instituţiei, pentru a evita să se întâlnească cu jurnaliştii aflaţi la faţa locului.

Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu, a declarat că fiii lui Dincă au făcut scandal, fiind nemulţumiţi că participa şi el la audieri.

"Au fost audiate mai multe persoane înaintea familiei inculpatului Dincă, despre care nu m-a anunţat nimeni. După care a început audierea familiei Dincă. Sunt trei băieţi şi o fată şi mama lor (...) A trebuit să pendulez între mai multe audieri făcute simultan. La unii am prins declaraţia mai spre final, am încercat să mai pun nişte întrebări, la alţii am avut de la cap la coadă, cum a fost la soţia lui Dincă. Când am sosit acolo, familia lui Dincă a făcut un scandal imens, ce caută un avocat. Au făcut o revoltă acolo, la procuror şi poliţist. Când a început ancheta cu mama lor, respectiv soţia lui Dincă, au început să ne certe. Dânşii au venit să-şi refuleze problemele, că se cred victime. Au început să conducă ancheta, exact cum face şi Dincă. După ce am început să pun întrebări, atunci s-a stricat treaba. A început să tremure (soţia lui Dincăn - n.r.), a început să se înroşească, a început să răspundă în aceeaşi frază cu trei contradicţii, a început să nege, să revină. Din punctul meu de vedere, această doamnă minte, contraziceri extraordinare între declaraţiile lor, ale familiei. În momentul în care am pus eu întrebările, declaraţia a fost întoarsă. S-a schimbat totalmente ce a declarat prima dată", a spus avocatul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel