Alexandru Cumpănaşu, din nou preşedinte al CNMR
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Alexandru Cumpănașu  Foto: Crișan Andreescu
Alexandru Cumpănașu Foto: Crișan Andreescu
Alexandru Cumpănaşu a fost reales ca preşedinte al Coaliţiei Naţionale pentru Modernizarea României. 

"În urma Consiliului Național al CNMR desfășurat în perioada 15 Noiembrie - 4 decembrie 2020, a fost stabilită conducerea CNMR pentru următorii 4 ani, obiectivele, Planul de Măsuri pentru Modernizarea României și strategia de dezvoltare instituțională.

Astfel, în această perioadă peste 500 de delegați ai CNMR din întreaga lume au ales noua conducere, au stabilit o nouă strategie de dezvoltare și organizare, au dezbătut și aprobat noul Plan de Măsuri pentru perioada 2020 - 2024.

Cei peste 500 de delegați au ales în calitate de Președinte al CNMR pe domnul Alexandru Cumpănașu alături de o echipă complexă de Vicepreședinți pe domenii și zone geografice. Personalități ale vieții economice, sociale, culturale și academice reprezentând organizații importante din România fac parte din echipa de conducere a CNMR. CNMR rămâne astfel cea mai mare și importantă organizație din România reprezentând cetățenii și organizațiile profesionale. Politica CNMR se concentrează pe identificarea și promovarea de soluții la problemele societății românești într-o relație de parteneriat cu statul român dar și de monitorizare și amendare a derapajelor administrației publice locale sau centrale.

Astfel, Consiliul Național al CNMR a ales pentru funcția de Președinte al CNMR pentru perioada 2020 - 2024 pe domnul Alexandru Cumpănașu.", transmite CNMR printr-un comunicat de presă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel