Alexandru Cumpănaşu, anunţ dur: ORI EU, ORI EI! Am participat la sesiuni de trageri cu arma!
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Alexandru Cumpănașu
Alexandru Cumpănașu
Alexandru Cumpănaşu a anunţat că şi-a luat deja măsuri dure după tragedia de la Caracal, dar şi va sesiza Parlamentul EUropean pentru destructurarea reţelelor de prostituţie cu minore. 

"#112vreausatraiesc. AM HOTĂRÂT SĂ-MI APĂR SINGUR FAMILIA până când vom avea un RESTART al instituţiilor menite să ne apere. Aşa că am participat la mai multe sesiuni de tragere în poligon cu arme!! LUPTA MEA ÎMPOTRIVA TUTUROR CLANURILOR CARE AU OCUPAT ROMÂNIA CONTINUĂ PÂNĂ LA CAPĂT. ORI EU ORI EI!

Nu pot accepta răpirea şi prostituarea copiilor României pt satisfacerea unor oameni bolnavi. În Italia există 10 MILIOANE de "Consumatori" de prostituate iar 60% provin din România!!!!! Nu mai spun că ajung la bugetul Italiei multe miliarde de euro. Nu contest dreptul acestora de a legaliza prostituţia şi dreptul oricărei femei de a se prostitua DAR vă pot spune că autorităţile italiene ÎNCHID OCHII la reţelele de fete forţate să practice prostituţia inclusiv minore! De ce? Pt că ei îşi apără "CONSUMATORII". Voi cere Parlamentului European să audieze autorităţile italiene şi să verifice în ce măsură îşi fac datoria", a scris Alexandru Cumpănaşu pe Facebook.  

Astăzi se împlineşte o lună de la dispariţia Alexandrei Măceşanu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel