Alexandru Cumpănașu, în lacrimi la România TV: I-aș rupe gâtul. Cum au putut să dea la o parte mărturia omului ăsta
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Alexandru Cumpănașu
Alexandru Cumpănașu
Alexandru Cumpănașu a răbufnit în direct la un post de televizune după ce a apărut un nou complice a lui Gheorghe Dincă, pe care unul dintre martori l-a numit într-o declarație de acum câteva săptămâni.

"Mi-au dat lacrimile de nervi, nu de emoție. În acest moment, dacă aș prinde picior de procuror, i-aș rupe gâtul. Știu că nu e frumos să zic la televizor dar i-aș rupe gâtul. Omul ăsta (n.r. martorul) a fost la mine în birou, l-au luat de la mine din birou cu cătușe. Și ce aflăm acum? Că de fapt există un Bebe Strungaru, că are o fată grefier, că îl cunoștea pe Dincă. L-au luat de la mine din birou și au zis că e pe mâini bune. Mă sună apoi și îmi spun că e nebun. Nebun nu e, că eu constat acum că a spus adevărul. Dar dacă spune adevărul și despre restul, despre restul lucrurilor pe care dumneavoastă nu le-ați dovedit ca și televiziune și ca anchetatori? Au venit doi polițiști de la DIICOT, doi băieți tupeiști și otrăviți și îl luau pe ăsta pe sus", a declarat Alexandru Cumpănașu, în direct, la România TV.

Întrebat dacă mai știe ceva despre martorul cheie, Alexandru Cumpănașu a răspuns:

"Nu mai știu foarte multe. Ultimul mesaj mi l-a dat ieri sau astăzi, când ați prezentat dvs. acele lucruri și mi-a spus: Domnule Cumpănașu, au spus că sunt nebun și dumneavoastră i-ați crezut. DIICOT-ul l-a audiat pe acest om. L-au pus pe el să-și scoată certificat că este nebun ca să nu mai fie valabilă mărturia lui. M-am uitat mai bine pe mesajul omului și de fapt nu am înțeles eu bine. El nu mi-au scris că i-au sugerat, ci l-au dus ei la un spital de constatare că el nu e sănătos la cap, înțelegeți? Așa scrie omul ăsta. Cum au putut să dea la o parte mărturia omului ăsta?", a mai adăugat Alexandru Cumpănașu.

Vezi interviul complet al martorului: Un martor îi numește pe complicii criminalului de la Caracal: Nu e monstru, e mai deștept decât toate instituțiile statului

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel