Alexandru Ciucu, designerul lui Carmen și Klaus Iohannis: Sunt mândru de familia prezidențială!
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Designerul familiei prezidențiale, Alexandru Ciucu, a comentat ținutele lui Carmen și Klaus Iohannis de la dineul oferit de suveranii spanioli, președintele și prima doamnă fiind în vizită în Spania, la invitația Regelui Felipe al VI-lea.  Regelui Felipe al VI-lea Regelui Felipe al VI-lea

Alexandru Ciucu a scris, pe pagina sa de Facebook, că "Ieri la Madrid, Regele Felipe al VI-lea si Regina Letizia, i au primit intr o vizita oficiala pe Domnul Presedinte si pe Prima Doamna, la Palatul Regal. Am avut mari emotii din punct de vedere vestimentar, stiind ca Regina Spaniei este un fashion icon mondial, dar cred ca am reusit sa ma ridic la nivelul unei astfel de vizite, gratie Doamnei Iohannis. In ce priveste costumul Domnului Presedinte, a fost mai usor, pentru ca in cazul barbatilor, regula este doar una si e simpla: sa arate impecabil.  Sunt mandru de Familia Prezidentiala. Hola todos!".

Despre criticile aduse cu privire la lungimea mânecii rochiei, designului spune că a înțeles, dar nu este în totalitate de acord. "Mi se pare puțin rigidă abordarea", a scris designerul. Cât despre lungimea rochiei, Alexandru Ciucu scrie că "lungimea fustelor sau rochiilor în ocazii oficiale, există o marjă destul de mare pe care protocolul o acceptă".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News


WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel