Alexandru Burghiu, directorul general Termoenergetica, răspuns pentru Virgil Popescu: Afirmaţii eronate
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Alexandru Burghiu, directorul general Termoenergetica, i-a răspuns ministrului Economiei, Virgil Popescu, care afirmase că Primăria Generală vinde gigacaloria la un preţ dublu faţă de cât ar trebui. 

"Se plătesc taxele către stat, de acolo vine diferenţa. Dar dl ministru compară un tarif fără tva cu unul cu TVA. Tariful de 220 de lei conţine pe lângă cheltuielile cu resursa umană şi cele legate de reparaţii. Nu e o diferenţă aşa de mare cum spune dânsul. Se afirmă în mod eronat că vindem populaţiei gigacaloria cu 495 de lei. Nu, fals! Costul populaţiei este de 133 lei.", a spus Burghiu. 

Consumatorii vulnerabili, în pericol 

Am văzut că se vorbeşte de consumatorul vulnerabil  în programul de guvernare. Există riscul ca doi părinţi cu doi "copii, care iau salariul minim pe economie, să  nu fie consumatori vulnerabili, pentru că au un venit mai mare de 600 de lei pe cap de locuitor, atât cât scrie în program. Deci vor plăti triplu! Nu e în regulă!", a mai declarat Alexandru Burghiu la Antena 3. 

VEZI ŞI Facturi la căldură mai mari. Virgil Popescu, ministrul Economiei: Asta ar trebui bucureștenii s-o întrebe pe doamna Firea. Este strigător la cer!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel