Alexandru Arşinel, operație pe inimă: Mă simt ca ciugulit din diferite părți de un bisturiu
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Alexandru Arşinel se află din nou în atenția medicilor din cauza problemelor cardiace. Actorul trebuia operat duminică, dar intervenția a fost amânată.

Alexandru Arșinel va fi operat pe inimă, cel mai probabil săptămâna aceasta. În vârstă de 82 de ani, actorul a ajuns la spital pe 17 noiembrie, din cauza unor complicații, scrie romaniatv.net. El suferă de probleme cardiace care s-ar fi agravat după ce a fost bolnav de Covid-19, în aprilie anul acesta.

”Probabil săptămâna aceasta voi fi operat. Am fost operat săptămâna trecută cu un stent pentru reglarea respirației și urmează acum inima. (...) Mă simt ca ciugulit din diferite părți de un bisturiu. Nu mă simt în stare de normalitate. Doctorii sunt alături de mine. E o echipă excepțională de doctori, este una poate cea mai bună din țară. De aceea se și așteaptă asa de mult rezolvarea unui caz. Trebuia să mă opereze (n.r la inimă), dar s-a schimbat operația în ultimul moment, în loc de intervenția pe inimă, a fost o intervenție în care mi s-a implantat un stent pentru creșterea activității respirației. Adică, respirația să nu fie de 40-50, să fie de 70 ca să nu se oprească pulsul. Nu mai sunt internat în spital, sunt acasă”, a declarat Alexandru Arșinel. 

Au făcut COVID-19

Alexandru Arșinel și soția sa au fost internați cu COVID-19, în luna aprilie a acestui an. Actorul era încadrat în categoria de ”risc”, având în vedere istoricul medical. 

În 2013, el a suferit un transplant de rinichi, iar în 2017 o intervenție chirurgicală în urma unui infarct. Totuși, soții au făcut o formă ușoară a bolii deoarece au primit prima doză de vaccin anti-COVID în ianuarie, iar rapelul în februarie.

"M-a luat puțină durere de cap, puțină temperatură și când spun puțină, chiar puțină. Și atunci copiii mei care au avut mi-au spus ”tată, trebuie să faci un test”, iar la test am ieșit că am COVID.", a declarat Alexandru Arșinel pentru PRO TV.

Actorul Alexandru Arşinel a vorbit, încă de la începutul pandemiei, despre faptul că respectă toate regulile sanitare, că poartă masca de protecţie. 

O despărțire grea

Mai mult, actorul a recunoscut recent că durerea cea mai mare vine din cauza incapacității de a face ceva în memoria Stelei Popescu, care, pe 24 noiembrie, împlineşte patru ani de când a plecat dintre noi.

"Parcă ar fi un mic blestem că perioada asta din an mă prinde cu tot felul de probleme personale, care nu suportă amânare, în loc să încerc să mai fac câte ceva pentru memoria dragii mele colege. Probabil că Stela mă caută deja! Cine știe?!", a mai spus Alexandru Arșinel pentru playtech.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel