Data publicării:

Alexandru Arșinel, mesaj pentru cititorii DC News: Vă îndemn un lucru! NU RENUNȚAȚI!

Autor: Andrei Itu | Categorie: Stiri
WhatsApp
FOTO AGERPRES
FOTO AGERPRES
Zi specială pentru marele actor!

Alexandru Arșinel împlinește astăzi o frumoasă vârstă. Actorul a transmis un mesaj cititorilor DC News și tuturor românilor.

L-am contactat pe maestru de ziua lui. Deși telefonul sună în continuu la acest ceas aniversar, Alexandru Arșinel a răspuns, transmițând un mesaj pentru cititorii DC News.

'La împlinirea acestei vârste, vă îndemn, nu oricum, ci cu sarcină: să faceți tot ce se poate ca să fiți sănătoși! Să fiți optimiști! Să nu renunțați niciodată la a vă face planuri pentru că rezolvarea acestora vă prelungește viața! Vă doresc, din tot sufletul, viață lungă și multă sănătate!' a declarat Alexandru Arșinel, pentru DC News.

Maestrul Alexandru Arşinel s-a născut pe 4 iunie 1939, în localitatea Dolhasca, judeţul Baia, azi Suceava. El a avut o contribuţie importantă în dezvoltarea teatrului de revistă, televiziunii, filmului românesc şi o activitate scenică de aproape 60 de ani. Este director al Teatrului de revistă 'Constantin Tănase' din Bucureşti, din anul 1998. Alexandru Arşinel este cetăţean de onoare al oraşului Suceava şi al localităţii natale, Dolhasca, astăzi oraş, iar din 2014, Casa de Cultură din localitate îi poartă numele, fiind prezent la momentul inaugurării alături de Stela Popescu. 

Reluăm un interviu cu maestrul Arșinel la DC News:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel