Alexandru Arșinel, în stare critică, la spital! Actorul are nevoie de tratament de urgență
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
Alexandru Arșinel. Captura foto Youtube
Alexandru Arșinel. Captura foto Youtube
Alexandru Arșinel a ajuns, din nou, la spital. Actorul a fost internat la o clinică privată din București, după ce starea lui de sănătate s-a înrăutățit brusc.

Actorul Alexandru Arșinel a ajuns din nou la spital. Conform informațiilor aflate în exclusivitate de fanatik.ro, starea lui de sănătate este una critică și necesită supraveghere permanentă din partea medicilor, acesta fiind și motivul pentru care a fost internat într-o clinică privată.

Arșinel a ajuns la spital, în stare gravă

Actorul Alexandru Arșinel pare să o ducă din ce în ce mai rău cu sănătatea, problemele lui cardiace dându-i mari bătăi de cap. De altfel, acum câteva zile, Alexandru Arșinel simțindu-se rău, din nou, a decis să apeleze la ajutor de specialitate și a fost dus la o clinică privată. Potrivit ultimelor informaţii, în cazul în care tratamentul pe care îl primește actorul acum nu va avea rezultatele scontate, pentru a fi în afara oricărui pericol ar putea suporta o altă intervenție de montare a unui nou stent.

A dat semne de oboseală imediat după ce s-a întors de la Botoșani

Internarea lui Alexandru Arșinel vine după ce, de câteva săptămâni bune deja, fiul său angajase o asistentă medicală care să îl supravegheze, în permanență, pe actor, chiar acasă la el. Din păcate însă, în ciuda supravegherii de specialitate, starea lui nu s-a îmbunătățit și familia a luat decizia să îl ducă, de urgență, la clinica privată la care a mai suportat și în trecut câteva intervenții cardiace. Starea lui Alexandru Arșinel s-a înrăutățit în ultimele săptămâni, după ce actorul a depus un efort mai mare decât ar fi fost indicat în momentul în care a dat curs unei invitații de a merge la un eveniment la Botoșani, mai spune sursa citată.

Decizia care i-a şocat pe toţi

Și-a trăit viața în fața publicului, la teatru, pe micile și marile ecrane. Ajuns la vârsta de 82 de ani, cu o carieră ce se întinde pe aproape șase decenii, Alexandru Arșinel mărturisește că este pregătit să se retragă de pe scenă, nu pentru că așa și-ar dori, ci pentru că se simte nevoit să o facă din pricina problemelor de sănătate pe care le are.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel