Alexandra Stan îl face praf pe Dorian Pop. Denise Rifai a izbucnit în râs când a auzit
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Alexandra Stan l-a făcut praf pe Dorian Popa, fostul ei iubit. Detaliul care a făcut-o pe Denise Rifai să izbucnească în râs.

Vezi și: Alexandra Stan este bisexuală. Răspunsul care a surprins-o pe Denise Rifai: Uneori, n-aș putea spune că tot timpul

De-a lungul timpului, presa a scris despre Alexandra Stan că primul băiat cu care s-a sărutat a fost chiar Dorian Popa. 

"Ne plăcea să ne plimbăm de mână, cu el a fost primul meu sărut. Era romantic, venea cu flori, formam un cuplu precum Usher si Beyonce. Relația adolescentină a fost una foarte scurtă", declarat Alexandra Stan în trecut. 

Pe baza declarației sale de atunci, Denise Rifai a continuat povestea pentru a ajunge la întrebarea cheie pentru Alexandra Stan: "A prins relația să înțeleg. În timp ce tu ai declarat că v-ați despărțit pentru că Dorian avea mai multe iubite, el a spus: "A fost dragoste la prima vedere, o poveste de dragoste cu scântei. O chestie frumoasă, de adolescenți, însă nu a ținut mai mult de o lună, ar fi fost imposibil". Aș vrea să știu ce părere ai astăzi despre Dorian Popa și dacă au mai existat tentative de a vă relua povestea de iubire?".

Diana Șoșoacă, intervenție după moartea Corneliei Catanga. Aurel Pădureanu: Au băgat-o ăștia la COVID, că așa vor ei

Este Alexandra Stan fana lui Dorian Popa?

"Hâtz Johnule, normal că sunt. Îl apreciez foarte mult și-l admir foarte mult pe Dorian, mai ales că e un om super asumat și foarte inteligent și știu cât de mult și-a dorit să aibă succes. E o forță de om", a spus artista, la Kanal D.

Elon Musk șochează planeta: Cine este noul Dumnezeu al lumii. "Șansele să nu vedem e una la câteva milioane"

"Dorian m-a înșelat. Era pe interes"

"Nu a fost primul meu sărut, a fost primul iubit, prima relație, într-adevăr! Dar chiar m-a înșelat. A fost prima relație de o lună, că atunci, în liceu, erau numai relații de două săptămâni, trei, ceva de genul. Adică atunci nu se consumau relațiile, adică doar ne pupam, mergeam de mână, logic.

Dar chiar m-a înșelat, cu o fată, Corina, de la noi din Constanța, care avea super mulți bani. Părinții ei aveau foarte mulți bani și m-a înșelat cu ea, l-am prins cu ea! Era pe interes! A fost pe interes și chiar m-a înșelat, dar el nu mai recunoaște. Bine, și eu aveam un alt crush, era mai mare cu vreo 4-5 ani, un golan.

Dorian era super romantic. Îmi trimitea versuri de la piese, îmi spunea my boo. E un băiat extraordinar, apreciez foarte mult ce face, dar nu mai e genul meu de bărbat, nu aș putea să mai am o relație cu el. Le-a dat multora din Constanța peste nas, care n-au crezut în visul lui și au râs de el”, a afirmat Alexandra Stan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel