Alexandra Şerb, explicaţii despre ce înseamnă să fii cu adevărat un părinte prezent
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
În cadrul emisiunii Părinți Prezenți de duminică, 14 ianuarie, începând cu ora 15:00, pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Părinți și Pitici, DC News și DC News TV, vom vorbi despre ce înseamnă cu adevărat să fii un părinte prezent. Alături de invitata noastră coach transformațional pentru părinți Alexandra Șerb, cunoscută și ca „Mamă la pătrat”, vom descoperi profunzimile rolului de părinte prezent.

Atunci când am ales numele pentru această emisiune, „Părinți Prezenți”, am avut în minte imaginea părinților implicați, autentici, informați, mereu acolo pentru copiii lor.

Însă, duminică, vom explora profunzimile rolului de părinte prezent, vom descoperi secretele unei prezențe autentice și vom vedea cum putem construi conexiuni durabile cu copiii noștri, alături de coach transformațional pentru părinți Alexandra Șerb, cunoscută și ca „Mamă la pătrat”.

A fi un părinte prezent înseamnă mult mai mult decât a fi doar acolo fizic. Este despre a oferi copilului tău nu doar timp, ci și atenție și conexiune emoțională. Este așezarea calității în fața cantității și crearea unui mediu în care copilul să se simtă susținut, iubit și înțeles. Asta înseamnă să te implici activ în viața lor, să asculți cu atenție, să împărtășești bucuriile și să îi ajuți să depășească provocările. Fiind prezent, devii un pilon de stabilitate în viața copilului tău, contribuind la dezvoltarea sa emoțională și cognitivă într-un mod pozitiv și sănătos.

Vă invităm să nu ratați emisiunea Părinți Prezenți de duminică, 14 ianuarie, începând cu ora 15:00, unde veți descoperi mai multe despre ce înseamnă cu adevărat să fii un părinte prezent! Emisiunea fi transmisă pe canalele de YouTube și pe paginile de Facebook Părinți și Pitici, DC News și DC News TV! 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel