Data actualizării:
Data publicării:

Alexandra Giurcă, concurenta care i-a uimit pe antrenori cu prestația sa de la Vocea României. „Momentul tău a fost unul dintre cele mai strălucitoare și inocente” / video

Autor: Valentina Miu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Alexandra Giurcă. Captură video: Facebook/Vocea României
Alexandra Giurcă. Captură video: Facebook/Vocea României
Alexandra Giurcă, în vârstă de 29 de ani, a impresionat antrenorii de la „Vocea României” cu piesa „Part Of Your World”. Tânara, actriță în București, a reușit să întoarcă toate scaunele.  

O ediție spectaculoasă Vocea României a ridicat, în această seară, publicul și antrenorii în picioare și a ținut telespectatorii în fața ecranelor.

Alexandra Giurcă a participat la „Vocea României” cu piesa „Part Of Your World” și a reușit să întoarcă toate cele patru scaune. 

CITEȘTE ȘI: Cosmin Mariciuc, studentul din Cluj care a întors toate scaunele cu o piesă rock la Vocea României / video

Tudor Chirilă, Irina Rimes, Horia Brenciu & Theo Rose și Smiley s-au luptat cu toate armele pentru tânăra actriță din București.

„Doamne câ de fericită sunt!”, a spus Alexandra Giurcă, printre lacrimi.

CITEȘTE ȘI: Prestație uimitoare la Vocea României. Andrei Petruș, concurentul care a întors două scaune de la primele acorduri

„Și eu sunt fericit!”, a replicat Pavel Bartoș.

„Momentul tău a fost unul dintre cele mai strălucitoare și inocente. Îți mulțumim pentru bucuria pe care ai avut-o cântând această melodie. Interpretarea am resimțit-o, chiar dacă m-am întors puțin mai târziu decât Tudor”, a precizat Horia Brenciu.

„Dacă ar fi fost să blochez pe cineva, dar am uitat, blocam echipa Theo și Horia pentru că trebuie să recunoaștem că Horia are calitatea de a recunoaște și îndruma o voce în zona asta de musical, dar a fost atât de frumos încât am uitat să blochez. Pur și simplu m-am bucurat. Te vreau foarte mult în echipa. Oriunde vei merge, felicitări!”, a declarat Tudor Chirilă.

CITEȘTE ȘI: Moment emoționant la Vocea României. Alex Maxim, tânărul din Iași care a plâns de bucurie când a văzut câte scaune a reușit să întoarcă

La final, Alexandra Giurcă a ales să meargă mai departe cu Tudor Chirilă.

„O să îmi ascult intuiția și o să merg mai departe cu Tudor”, a spus Alexandra Giurcă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel