Tragedie Caracal. Adi Ursu, în lacrimi la TV: Cum a ars Gheorghe Dincă trupul Alexandrei, detalii șocante
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Rezultatele INML, cele genetice, confirmă că Gheorghe Dincă a ars-o pe Alexandra Măceșanu în butoiul improvizat în curtea casei. 

ADN-ul oaselor găsite în butoiul lui Gheorghe Dincă coincide cu ADN-ul părinților, după cum a anunțat Alexandru Cumpănașu, la Antena 3. 

Adrian Ursu a spus, în lacrimi, la Antena 3, ce detalii a mai dat Gheorghe Dincă astăzi anchetatorilor. 

”Le-a arătat din nou butoiul acela cu înălțime de 1,6 m, fără fund, sub care ar fi făcut focul, pe care l-ar fi acoperit, în care ar fi turnat și vaselină, ar fi pus 3 kg de vaselină, ar fi rulou de carton asfaltat pentru ca să facă acea combustie cât mai intensă. Au fost lucruri pe care nu ni le-am explicat în aceste zile și e momentul cel mai greu al acestor zile, și pentru noi e foarte greu. Cum de vecinii nu au simțit nimic...” a spus Adrian Ursu. Oana Zamfir a completat: ”Cum de anchetatorii care se aflau de la ora 11 noaptea la poarta curții lui Dincă n-au văzut fum, cum de n-au simțit mirosul”.  

Se pare că între 11:30 și 12:00 a ucis-o Gheorghe Dincă pe Alexandra, după cum a declarat. La scurt timp după crimă, el s-a dus să-și ia mașina, fiind surprins de camerele de supraveghere. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel