Alexa, bătut de Ana Maria Prodan. Reacție dură pentru bărbați: Cei care vor să fie numiți bărbați, să ia seama lui
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Ana Maria Prodan a făcut declarații despre atitudinea lui Dan Alexa și a răspuns reacțiilor venite din partea bărbațiilor din România.

"Sunt atât de fericită că am lângă mine un astfel de antrenor ca Dan Alexa. Să-ți spun că sunt atât de dezamăgită când am văzut reacțiile multor bărbați, cu b mic din România, unde spun: Auăleu, târăște-o pe jos, ia-o cu levieru, omoar-o, să vadă diferența dintre femeie și bărbat. Nu, Dan Alexa a predat o lecție de viață, de educație, tuturor bărbaților din România. Eu cred un lucru. Eu care trăiesc între bărbați și mă căiesc că am făcut lucrul ăsta și-mi pare foarte rău că am făcut lucrul ăsta, dar sunt o femeie foarte aprigă la mânie, aș vrea să zic așa: Toți care vor să fie numiți bărbați și să aibă în față b-ul mare la cuvântul bărbat, ar trebui să ia seama la Dan Alexa și să înțeleagă că o femeie nu poate fi atinsă nici cu o floare. Și în general femeile sunt greu de controlat. Eu de aceea sunt cine sunt. Eu de aia m-am luptat atât de mult pentru antrenorii și pentru jucătorii mei, că sunt aprigă. Repet, a fost un gest necontrolat, un gest urât, pe care-l regret, dar sunt mândră să am un astfel de om lângă mine, să reprezint un astfel de antrenor care, a arătat ce înseamnă bărbăția", a declarat Ana Maria Prodan pentru România TV.

Vezi și: Rareș Bogdan, susținere Iohannis: Mă voi bate în platourile de televiziune

Vezi și: Alexa, bătut de Ana Maria Prodan. Gigi Becali: Eu o luam de păr, o tăvăleam, o tundeam ! Nu mai am respect pentru el

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel