Alex Velea și Alina Eremia, primele reacții după tragedia din Padina / foto
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Youtube / Facebook
Youtube / Facebook
Alex Velea și Alina Eremia au transmis primele mesaje, după tragedia de la Padina.

Alex Velea și Alina Eremia au reacționat, pe Instagram, după petrecerea la care au participat, ieri, la un hotel de lux din zona montană Padina. Reamintim că în urma unei altercații iscate în acea locație, un bărbat de 41 de ani și-a pierdut viața după ce a fost atacat cu o macetă.

„Din păcate, ce s-a întâmplat aseară este o tragedia. Condoleanțe familiei! Pentru că s-au făcut speculații pe acest subiect în ultimele 24 de ore, precizez: au fost 2 evenimente în aceeași locație. Eu am fost invitată, alături de prieteni apropiați, la evenimentul organizat de hotel, care s-a terminat în jurul orei 22. Am aflat ce s-a întâmplat la cel de-al doilea eveniment în această dimineață. Informația legată de prezența mea la audieri este falsă. Nu am fost prezentă la evenimentul care s-a întâmplat și nici nu am interacționat cu persoanele implicate“, a scris Alina Eremia.

„Salutare tuturor! Încerc să-mi revin din starea de șoc în urma tragediei petrecute aseară la un eveniment la care am participat și eu alături de Antonia. Referitor la informațiile apărute în presă, doresc să vă informez că nu am legătură cu nefericitul incident. Eu doar am socializat cu toată lumea cum fac de obicei prin prisma meseriei. În momentul în care s-a petrecut tragedia, eu eram în camera mea de hotel, dar am aflat ulterior și am fost șocat. Urăsc violența și altercațiile de orice gen. Nu-mi vine să cred că o seară în care toată lumea se simțea bine s-a terminat așa...“, a scris Alex Velea.

CITEȘTE ȘI       -      EXCLUSIV  Suspecții de la Padina pozează în victime. Avocatul Durgheu: Nu mai putem vorbi despre legitimă apărare, ci despre contraatac

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel