Alex Velea, mesaj neașteptat pentru bunica ce-l acuză. "Să nu o mai văd în fața mea / M-a făcut proastă"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Instagram Alex Velea
Foto: Instagram Alex Velea
Ce mesaj i-a transmis Alex Velea bunicii care-l acuză că a uitat-o. 

Mamaie Virginica, bunica lui Alex Velea, a făcut declarații dure despre artist și despre familia acestuia. 

Femeia trăiește singură, într-o casă modestă din Craiova, și spune că nimeni din familie nu a mai trecut pe la ea, în ultimii 3 ani și că au uitat-o toți. Bunica lui Alex Velea are 86 de ani și susține că nu mai trage vreo speranță să-și vadă fiul sau nepotul, ajuns mare vedetă la București.

Cu toate acestea, mama lui Alex Velea, nora bunicii Virginica spune că femeia a refuzat să se mute la București, așa cum a făcut toată familia.

Ce mesaj i-a transmis Alex Velea bunicii lui în urmă cu trei ani

 

”Mă sfătuiesc mereu cu părinții mei, am avut o relație foarte strânsă. Sunt un om extrem de împlinit și de fericit. Nu există dubii. Le mulțumesc de fiecare dată că s-au mutat aici (n.r. din Craiova la București). Verginica, te iubesc mamaie, te iubesc foarte, foarte mult! În perioada copilăriei, ai mei având un serviciu destul de dificil, mamaia m-a crescut”, a declarat  Alex Velea într-o emisiune de televiziune în urmă cu trei ani.

Bunica lui Alex Velea, noi dezvăluiri

De asemenea, bunica lui Alex Velea susține că seara trecută a fost sunată de către nora ei (n.r. mama lui Alex Velea) și că nu vrea să se mute din casa din Craiova.

”A suna de aseară încontinuu și am răspus o dată. Ce vrei fată, ce vrei? Acum ai vrut să vorbești. Găsea el o năroadă. Și eu din casa asta plec moartă, nu le-o dau. Care nepot, ce nepot, mă? El nu a auzit că mama lui a vorbit cu mine și m-a făcut proastă? Mâine îi iau tablourile și le pun dincolo, să nu o mai văd în fața mea”, a continuat ea seria dezvăluirilor într-o emisiune de televiziune.

"Și-au bătut joc, dar există un Dumnezeu"

"Sunt atât de supărată, că nu am cuvinte să spun, când eu i-am ajutat cu de toate. Și-au bătut joc, dar există un Dumnezeu. Viața mea a fost munca și să văd de copiii lor. Cu nimeni din familie nu am mai vorbit de vreo trei ani, să mă întrebe ce fac, cum sunt. Doar vecinii mă mai ajută. Nu trebuia să facă așa, eu nu am făcut rău la nimeni, i-am dat de toate. Nu s-au întrebat dacă am bani pentru medicamente, cum mă simt. M-au ajutat vecinii. Ce să fac? Să mă milogesc? Vreau să mor liniștită", a declarat bătrâna, cu lacrimi în ochi, la Acces Direct.

"Alex nu a mai venit să mă vadă, m-am supărat pe el"

Despre Alex Velea, mamaie Virginica a dezvăluit că ea a fost cea care l-a îndrumat pe artist în primii pași în viață și chiar dacă Alex Velea are chipul bunicii tatuat pe piele, se pare că a fost prea ocupat cu Antonia și cu cei doi copii.

"Alex nu a mai venit să mă vadă, m-am supărat pe el. Am răcit la rinichi, plecam pe jos, prin iarnă grea, și mă ducem la el, să nu îl las singur acasă. Primii pași pe care i-a făcut, eu l-am învățat. L-am învățat de toate, să mănânce roșii, brânză. Îi mergea mai bine mintea lui Alex decât tatălui său. Nici nu mă întreabă dacă am bani sau nu", a mai spus octogenara.

În plus, mamaie Virginica a mai spus că are o pensie de 1.700 lei și că banii nu-i ajung, având în vedere că o parte din acești bani se duc pe medicamente, iar întreținerea este una destul de mare.

Vezi mai departe declarația mamei lui Alex Velea: E posibil să vorbești asemenea baliverne?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel