Alex Ioniță, dorit de CFR Cluj
Data publicării:
Autor: Andi Miron
WhatsApp
După interesul exprimat în octombrie din Turcia și Kazahstan pentru transferul lui Alex Ioniță, un nou club din campionatul intern a intrat pe fir.

Încă din luna octombrie s-a discutat în presă despre un eventual transfer în iarnă a mijlocașului Alex Ioniță. Astana, campioana din ultimele 4 sezoane din Kazahstan și Kayserispor, surpriza actualului sezon din Turcia și-au manifestat interesul pentru transferul giurgiuveanului. 

[citeste si]

Un nou club a intrat pe fir pentru transferul în iarnă a jucătorului, însă de data aceasta din Liga I. Iuliu Mureșan a confirmat interesul lui CFR Cluj la Digi Sport, înaintea meciului cu Sepsi: "Ioniță este un jucător bun, pe care toți îl respectăm. Ne place. Are și sânge vișiniu, pentru că a jucat la Rapid." Cu toate acestea, Mureșan ține să rămână rezervat în declarații,  în privința unui eventual transfer: "Șanse mari nu sunt, dar ceva șanse sunt. Lucrurile nu sunt rezolvate. Nici pe departe nu suntem înțeleși cu Ioniță" a declarat președintele lui CFR pentru Digi Sport.

Alex Ioniță este unul dintre cei mai în formă jucători din campionatul intern în actualul sezon, cu 17 meciuri, 8 goluri și 3 pase de gol.

În acest moment, Ioniță este cotat la 1,2 milioane de euro și are o selecție la naționala de fotbal a României.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel