Alex Coita, șocat de ce i s-a spus într-o emisiune la Antena 3: ”Sunteți cumva infractor condamnat definitiv?” Ce replică a dat
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Antena 3
Antena 3
Eleonora Carmen Hărău, deputat PNL, a avut un schimb de replici cu Alex Coita, analist politic.

Eleonora Carmen Hărău și Alex Coita s-au contrazis, în direct, la Antena 3, în emisiunea realizată de Cătălina Porumbel.

Până în prezent, PNL a fost orb și surd vizavi de abuzurile din justiție, dar astăzi Eleonora Carmen Hărău a spus, la Antena 3, că PNL luptă împotriva abuzurilor în justiție.

Apoi a urmat un schimb de replici între deputatul PNL și analistul politic:

Eleonora Carmen Hărău: Am avut declarații politice vizavi de abuzurile din justiție. Am făcut tot ce am putut face. Din câte știu eu, am depus o inițiativă legislativă (n.r. - care limitează abuzurile în justiție). Am zis că este nevoie de legea răspunderii magistraților.

Alex Coita: Poporul așteaptă fapte, nu vorbe!

Cătălina Porumbel: Arătați-mi și mie un abuzat pe care PNL l-a arătat lumii.

Eleonora Carmen Hărău: PNL a arătat zeci de oameni abuzați. De exemplu, PNL a arătat-o pe fata violată de un recidivist proaspăt eliberat din pușcărie cu valul acela al eliberărilor de către PSD.

Alex Coita: Știți despre ce vorbiți? Este vorba despre punerea în acord a legislației românească cu prevederile CEDO? Dvs sunteți sigură că faceți parte din PNL? De-a lungul timpului, PNL s-a remarcat prin faptul că susține drepturile individuale. Dvs știți ce înseamnă drepturi individuale?

Eleonora Carmen Hărău: Sunteți cumva infractor condamnat definitiv? Nu știu să fiți.

Alex Coita: O să mă prefac că nu am auzit ce ați spus. 

Eleonora Carmen Hărău: V-am întrebat doar. Nu m-am informat riguros. Dar dvs nefiind condamnat definitiv vă pot reprezenta interesele cu celeritate.

Cătălina Porumbel a remarcat dublul limbaj al deputatului PNL

”Nu m-ați convins. Veniți acum să spuneți că ați luptat împotriva abuzurilor din justiție. Ziceți că susțineți răspunderea magistraților, dar vreți să desființați secția pentru investigarea magistraților”, a zis jurnalista de la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel