Alex Coita, PROPUNERE surpriză pentru ALDE, PSD, şi PRO România: Românii nu mai cred în promisiuni
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
FOTO AGERPRES
FOTO AGERPRES
Alex Coita, copreşedintele Platformei Social Liberale, a lansat o provocare surpriză pentru liderii PSD, ALDE şi Pro România. 

"Domnilor Ponta, Ciolacu și Tăriceanu, vă lansez o provocare! Nu mai umblați cu jumătăți de măsură! Puneți toate cărțile pe masă!

Domnilor lideri ai Opoziției, veniți în fața românilor cu o listă concretă, cu nume și prenume, a guvernului pe care îl propuneți! Prezentați un plan comun pentru România!

Am citit astăzi că ar fi în curs de desfășurare o acțiune de unificare a stângii. Foarte bine! Am susținut mereu ideea de echilibru și competiție reală pe scena politică.

Doar că românii s-au săturat de vorbe și au nevoie de FAPTE! În lipsa lor, astfel de conclavuri sunt doar mișcări tactice de trupe, la fel de lipsite de interes pentru români ca declarațiile războinice de la Cotroceni.", a scris Alex Coita pe Facebook. 

"Puneţi cărţile pe masă"

"Este foarte adevărat: mulți cetățeni sunt din ce în ce mai nemulțumiți de Orban. Și pe bună dreptate: un Guvern de unică folosință a ajuns printr-un accident sinistru să gestioneze cea mai gravă criză din ultimii 30 de ani.

Dar, întrebarea este: domnilor din Opoziție, pe cine puneți în loc? Între noi, fie vorba, PNL nu a făcut decât să preia și să aducă la perfecțiune „modelul" PSD de contraselecție a miniștrilor pe care l-am văzut în ultimii ani (cu excepții de ambele părți, evident).

Românii nu mai au încredere în promisiuni, în teorii! Puneți cărțile pe masă! Prezentați lista, cu nume și prenume, a miniștrilor pe care îi propuneți în locul celor pe care îi avem azi.

Spuneți-ne, pe cine vreți să puneți prim-ministru? V-ați gândit? Ați reușit să lăsați orgoliile deoparte? Veți fi capabili să veniți cu oameni mai competenți decât cei de azi?

Românii trebuie să știe tot adevărul! Până atunci, nu vorbim decât de manevre sterile pe un front politic din ce în ce mai distanțat de nevoile reale ale oamenilor.", a mai scris acesta. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel