Alex Coita-Ilan Laufer, plan național cu Mircea Diaconu. ”Impact semnificativ”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mircea F. Cristian
WhatsApp
Alex Coita și Ilan Laufer au hotărât să se implice într-un proiect de mediu, împreună cu Mircea Diaconu, numit ”O Românie verde și curată”.

”Acum, mai mult ca oricând, România are nevoie de regenerarea pădurilor și de o acțiune de curățenie generală, astfel încât copiii și nepoții noștri să se poată bucura de natura de poveste pe care am primit-o moștenire de la părinții și bunicii noștri”, scrie pe pagina sa de Facebook Mircea Diaconu.

Acestui proiect i s-au alăturat Ilan Laufer și Alex Coita, fondatorii PSL. Într-un interviu pentru DC News, Alex Coita a precizat:

Este un proiect care a fost neglijat prea mult timp în România. A fost tratat superficial, în cel mai bun caz într-o manieră populistă, ca dovadă este că astăzi încă nu avem soluții pentru a proteja mediul înconjurător. Tema mediului este foarte importantă la nivel european. Țări ca Franța și Germania au luat măsuri de reîmpădurire masivă. Noi suntem total decuplați de la această tematică europeană și, discutând cu Mircea Diaconu, am ajuns la concluzia că inițiativa domniei sale merită sprijnită din toate puterile”, a declarat Alex Coita.

Program pe 10 ani

Noi ne-am propus ca prin acest proiect ”O Românie Verde și Curată” să acționăm ca într-un orizont de 10 ani să garantăm regenerarea pădurilor acestei țări și apoi să demarăm o acțiune de curățenie generală pentru că trebuie să încercăm să facem să dispară gunoaiele din natură, care ne distrug ecosistemul. Nu este un proiect partinic, ci se adresează tuturor românilor”, a mai spus Alex Coita.

Mai multe despre acest proiect puteți afla din interviul de mai jos:

VIDEO

Citește și: Programul lui Ilan Laufer, OMORÂT de Florin Cîțu! Impact uriaș

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel