România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
Autor: Florin Răvdan | Publicat pe: 26 iun, 12:42
Alex Coita, avertisment în criza inundațiilor
Alex Coita, preşedintele partidului republican din România, îl critică pe Ludovic Orban pentru modul în care tratează problema inundaţiilor. 

"Domnul Orban a uitat că e premierul României și se crede prezentator de meteo. Îl somez să acționeze urgent pentru a veni în sprijinul oamenilor loviți de inundații.

Nepăsare asumată: aceasta e expresia care descrie cel mai bine atitudinea lui Ludovic Orban față de tragedia românilor loviți de inundații azi, în plină criză Covid. Iar dacă ASTĂZI Ludovic Orban nu va cere Uniunii Europene o alocare din fondul de urgență pentru a ajuta românii rămași fără agoniseala de o viață, atunci vorbim de nepăsare criminală!

18 județe sunt sub ape, sute de gospodării distruse, iar domnul Orban se comportă ca și cum ar prezenta rubrica meteo sau cota apelor Dunării. Este rușinos pentru un premier în funcție să stea închis în Palatul Victoria în timp ce țara trăiește o dramă.

Domnule Orban, jos paharul! Demonstrați că sunteți la Guvern pentru oameni, nu pentru interesul propriu!", a scris Alex Coita pe Facebook. 

Acest articol reprezintă o opinie.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
DCNewsTV.ro - Ultimele materiale video
Crossuri parteneri
Capital.ro
Capital.ro
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro