Alex Bodi, fostul soț al Biancăi Drăgușanu, a fost din nou arestat
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Foto: Instagram @officialbodialex
Foto: Instagram @officialbodialex
Alex Bodi a ajuns din nou după gratii. Avocatul său, Radu Marinescu, a explicat ce s-a întâmplat.

Alex Bodi a fost arestat preventiv astăzi, 11 octombrie, pentru o perioadă de 30 de zile. Potrivit celor spuse de el și de avocatul său, totul s-a întâmplat pentru că afaceristul nu a ajuns la termenele stabilite în dosar la Curtea de Apel Craiova, din cauza unor motive medicale. 

Avocatul Radu Marinescu a explicat că "domnul Bodi nu a ajuns la unele dintre termene stabilite în dosar la Curtea de Apel Craiova. S-au dispus verificări de către Curtea de Apel Craiova. Verificări care s-au făcut de către organele de poliție care asigură supravegherea, domnul Bodi fiind sub control judiciar. S-a stabilit de către organele de poliție că domnul Bodi a avut o situație medicală."

În continuare, avocatul a precizat că Bodi "s-a prezentat la un spital din Capitală acuzând o infecție cu un virus și deține niște documente medicale în acest sens care, în opinia dânsului, justificau absența de la termenul stabilit la Curtea de Apel Craiova."

"O persoană, când este sub control judiciar, trebuie să se prezinte de câte ori i se solicită la organele judiciare. A analizat această situație Tribunalul Gorj care a apreciat că documentele medicale sunt satisfăcătoare în sensul de a justifica absența lui, iar acum în contestația făcută de către Parchet, Curtea de Apel a apreciat contrar - că nu sunt suficiente acele documente medicale și că nu este o absență justificată a domnului Bodi, astfel încât s-a înlocuit măsura mai ușoară cu o măsură, din păcate, mai gravă față de dumnealui.”, a mai spus avocatul la Antena Stars, potrivit Spynews.

Bodi, explicații într-un live 

Și Alex Bodi a ținut să ofere câteva explicații urmăritorilor săi de pe rețelele de socializare. Într-un live, afaceristul a susținut că "am adus de la doctor hârtii că trebuia să stau 4-5 zile - repaus, dar se pare că lucrurile astea nu au fost de ajuns și domnii au decis arestarea mea preventivă, nu un avertisment sau poate un arest la domiciliu", a declarat Bodi. 

Alex Bodi a fost trimis în judecată în primăvara acestui an 

Amintim că, în luna aprilie a.c., Alex Bodi a fost trimis în judecată de procurorii DIICOT, alături de alte persoane, într-un dosar de trafic de persoane şi proxenetism, potrivit Antena 3. 

Potrivit unui comunicat al DIICOT, acuzaţiile aduse celor 30 de inculpaţi sunt de constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de persoane, proxenetism, şantaj, sustragere de sub sechestru, trafic de minori, deţinere de droguri de risc, fără drept, pentru consum propriu, spălarea banilor şi mărturie mincinoasă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel