Urmărește emisiunea live
”Alex. 15 ani. Suferă de leucemie. Este cumplit să vezi un om atât de frumos suferind. Știu că am mulți prieteni care pot ajuta”
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Costin Teodorescu
Costin Teodorescu
Costin Teodorescu, magician la Teo Magic Show, a prezentat cazul lui Alex, un adolescent de 15 ani care are nevoie de ajutorul nostru.

”Alex. 15 ani. Sufera de leucemie, de curand a facut recadere dupa 14 luni de tratament.... Mi-a scris mai devreme ca ii curge sange din nas, cheaguri.... a zis ca sta cu gelaspon in nas ( nu stiu ce inseamna ). Nu are trombocite, de o saptamana asteapta sa i se faca transfuzii....

Este internat cu tatal lui, mama a murit la scurt timp dupa ce Alex s-a imbolnavit. Va rog, daca sunteti sanatosi, locuiti in Bucuresti si doriti sa faceti o fapta buna, mergeti si donati sange pt Alex! Va pot da nr ul lui de telefon in privat. Sau daca aveti cunostinte care pot dona, va rog sa imi dati un mesaj. Il cunosc personal si este MINUNAT. Am fost la spital la el, de ziua lui. Este cumplit sa vezi un om atat de frumos suferind. Stiu ca am multi prieteni aici care pot ajuta. Va rog din suflet sa incercam sa il facem bine! Va multumesc!”, a scris Costin Teodorescu pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel