Alessia, speriată de prima viroză a copilului! Ce a pățit artista!
Data publicării:
Autor: Dana Popa
WhatsApp
Alessia are un băiețel de aproape 7 luni și a trecut prin clipe de suspans zilele trecute!   

Mămică dedicată, cântăreața Alessia a ajuns de urgență cu copilul la spital. Băiețelul ei în vârstă de aproape 7 luni plângea fără oprire și avea temperatură. Pentru că nu a dat la timp de medicul său de familie, Alessia a decis să meargă cu copilul la spital, la un control amănunțit. A descoperit astfel că micuțul Alvin are viroză.

 (oar_w460)

“M-am speriat îngrozitor! Zilele trecute am ajuns cu Alvin la spital. Are aproape 7 luni și a făcut viroză. Nu am știut inițial ce are, doar plângea și a făcut și febră 39, ceea ce nu s-a mai întâmplat până acum. Am stat într-un super stres, cât a fost bolnav am dormit 2 ore pe noapte, nu am mâncat și mi-a ieșit herpes la gură. Important e că acum este bine copilul, după câteva zile de tratament și m-am mai liniștit. Încerc să recuperez cu somnul, să reintru în programul meu normal, să mă refac și să iau vitamine”, spune cântăreața, pentru DC News.

Alessia se confruntă încă și cu depresia postnatala, de care nu a reușit să scape, cel puțin deocamdată.

“Am crezut că am scăpat de depresia posnatala, dar plâng în fiecare zi. O am de când avea Alvin trei luni și nu am scăpat de ea. Nu îmi convine nimic, plâng în fiecare zi, simt că nu mă ajută nimeni, nu mă mulțumește nimic, nu am poftă de mâncare, nu mai am grijă de mine, sunt doar veșnic nemulțumită”, a mai adăugat artista, care speră să se vindece curând.

  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel