Urmărește emisiunea live
Alertă în Sibiu, după ce o fată de 13 ani a dispărut
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Poliţiştii sibieni caută o minoră în vârstă de 13 ani, care a plecat de la domiciliu într-o direcţie necunoscută, fără a mai reveni. 

"Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea minorei sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situaţii de urgenţă 112.

La data de 4 mai a.c., poliţiştii sibieni au fost sesizaţi de către o femeie cu privire la faptul că, la data de 3 mai a.c, fiica sa, JANKO RALUCA MARIA, în vârstă de 13 ani, din oraşul Dumbrăveni, judeţul Sibiu, a plecat de la domiciliu fără a mai reveni.

Semnalmente: înălţime 160 cm, greutate aproximativ 45 de kg, păr lung şaten, ochi căprui. În momentul plecării, minora purta o bluză de culoare roşu, pantaloni tip jeans de culoare albastru, încălţăminte tip sport de culoare negru. Nu se cunosc eventuale semne particulare. Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această minoră sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situaţii de urgenţă 112", transmite IPJ Sibiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel