Alertă cu bombă la Chișinău. Un bărbat a sesizat poliția că intenționează să arunce în aer Președinția Republicii Moldova
Autor: Ioan-Radu Gava | Publicat pe: 02 Martie, 22:08
Alertă cu bombă la Chișinău. Un bărbat a sesizat poliția că intenționează să arunce în aer Președinția Republicii Moldova  /  Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay
Alertă cu bombă la Președinție. O persoană a sunat la 112 și a anunțat că intenționează să arunce în aer Președinția Republicii Moldova.

Un bărbat a sunat la 112 și a anunțat că intenționează să arunce în aer Președinția Republicii Moldova. Poliţia a stabilit că apelul a fost făcut din raionul Edineț, de către un bărbat în stare de ebrietate în vârstă de 59 de ani. La scurt timp, individul a fost reţinut şi dus la inspectorat.

Potrivit oamenilor legii, apelul a fost făcut în jurul orei 19:00. La fața locului s-a deplasat Batalionul de patrulare și reacționare operativă al Direcției de poliție a municipiului Chișinău, grupa operativă a Inspectoratului de Poliție Buiucani cât și angajații Serviciului de Protecție și Pază de Stat. 

Pe cazul dat a fost inițiat un proces penal pentru "Comunicarea mincinoasă cu bună-ştiinţă despre actul de terorism". Conform legislației, bărbatul riscă amendă în mărime de la 27.500 la 42.500 lei sau cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore, sau cu închisoare de până la 2 ani, potrivit Publika.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro