Alegerile de la Sectorul 1, la tribunal. Dan Tudorache: Încalcă orice regulă! Se prezintă FRAUDAREA ALEGERILOR
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Judecătoria Sectorului 1 a stabilit un termen pentru judecarea dosarului în care PSD acuză fraude electorale la Sectorul 1. 

Dan Tudorache, primarul în exercițiu al Sectorului 1, a explicat ce urmează să se întâmple în acest context la Judecătoria Sectorului 1.

"Ne solicită probe. Este prima instanță care ne solicită probe. Până în momentul de față nici o probă nu mi-a fost luată în considerare, au considerat că totul este tardiv, deci nu s-a uitat nimeni la nici o probă pe care o aveam. În momentul de față, această instanță ne-a solicitat probe, în 48 de ore, deci le ducem. Avem suficiente probe și sper ca miercuri la 14:30 când s-a dat termen să se uite peste aceste probe , să vadă și să constate că scrutinul a fost fraudat. Tot ce nu au luat în discuție până în momentul de față, mergem la Judecătoria Sectorului 1 și le depunem.", a declarat  Dan Tudorache la RealitateaPlus. 

De ce s-a făcut plângere la SIIJ

Dan Tudorache a fost întrebat de un avocat de ce a mers cu plângerile la SIIJ.

"Este din cauza imaginilor pe care le aveți și dumneavoastră. Acel procuror nu avea ce să caute în acea cameră fără o decizie a BES1. Deci, faptul că intră singur, doar că a vrut el, că e procuror, el încalcă orice regulă. Doar pe simpla imagine pe care ați prezentat-o, eu consider că alegerile au fost fraudate. el nu avea ce căuta acolo din propria inițiativă. Avea voie acolo doar cu hotărârea BES1, deci cu votul tuturor celor 11 membri aflați acolo. El făcea ce voia, deci încălca orice regulă. Aceste imagini prezintă fraudarea alegerile. Intră că așa vrea el, nu respectă nici o lege, și atunci am mers la SIIJ.", a explicat Dan Tudorache.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel