Alegeri SUA 2020. Pennsylvania a VALIDAT rezultatele
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Donald Trump
Donald Trump
Rezultatele alegerilor din Pennsylvania au fost certificate de către Departamentul de Stat. Câștigătorul a obținut toți cei 20 de electori.

Departamentul de Stat din Pennsylvania a certificat rezultatele alegerilor prezidențiale în favoarea președintelui ales Joe Biden și a vicepreședintelui ales Kamala Harris, a declarat marți guvernatorul Tom Wolf.

„Astăzi, Departamentul de Stat din Pennsylvania a certificat rezultatele alegerilor din 3 noiembrie pentru funcțiile de  președinte și vicepreședinte al Statelor Unite. Din nou, vreau să mulțumesc oficialilor electorali care au realizat alegeri corecte și libere, într-o perioadă incredibil de dificilă din istoria țării și comunității noastre”, a scris Wolf pe Twitter. „După cum prevede legea federală, am semnat Certificatul de validare pentru lista electorală a lui Joe Biden și Kamala Harris”, a mai precizat acesta, potrivit FoxNews.

Certificarea vine în timp ce echipa de campanie a președintelui Trump face apel la respingerea unui judecător federal, în efortul de a bloca certificarea voturilor în Pennsylvania (vezi AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel