Alegeri prezidențiale. Dăncilă: Iohannis are un discurs extremist
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Viorica Dăncilă
Viorica Dăncilă
Viorica Dăncilă susține că președintele Klaus Iohannis are un discurs extremist, iar singura lui opţiune e 'să dispară pesediştii'.

Candidatul PSD la alegerile prezidenţiale, Viorica Dăncilă, a declarat vineri, la Târgu-Jiu, că şeful statului "are în inimă doar culoarea galbenă" şi că a trăit, până acum, "în România lui", ea punctând că "noi vrem România noastră", scrie Agerpres. 

"El (Iohannis n.r.) are în inimă doar culoarea galbenă, noi toţi ceilalţi avem în inimă roşu, galben şi albastru, nouă ne pasă de părinţii şi bunicii noştri, nu vrem să-i mai vedem trişti, nu vrem să-i mai vedem cu lacrimi pe obraji, nu vrem să-i mai vedem umiliţi în propria lor ţară, ne pasă ce se întâmplă cu viitorul copiilor şi nepoţilor noştri, ne pasă ce se întâmplă cu femeile din România, cele care administrează gospodăria, ne pasă ce se întâmplă cu soţii noştri, care trebuie să asigure o viaţă mai bună pentru familia lor, ne pasă de ceea ce se întâmplă cu comunităţile locale, care au dreptul la dezvoltare, ne pasă ce se întâmplă cu cei care vor să se întoarcă acasă (...) Până acum, candidatul Iohannis a trăit în România lui, noi vrem România noastră", a afirmat Dăncilă.

Liderul PSD a subliniat că Iohannis are un "discurs extremist'.

"Tot de la pupitrul Administraţiei Prezidenţiale vedem un preşedinte cu un discurs extremist. Singura lui opţiune - să dispară pesediştii. Păi să dispară şi pensionarii, să dispară şi cei din sectorul bugetar, să dispară şi primarii, că nu mai vrem proiecte pentru ei, să dispară şi fermierii? Vreţi să dispărem toţi, domnule preşedinte, şi să rămâneţi dumneavoastră în ţara noastră, în care părinţii şi bunicii noştri au construit o temelie puternică, iar noi vrem să punem cărămidă cu cărămidă şi să construim un viitor mai bun pentru copiii şi nepoţii noştri?", a menţionat candidatul PSD la alegerile prezidenţiale.

Viorica Dăncilă a participat vineri, la Târgu-Jiu, la o întâlnire cu membrii şi conducerile PSD din judeţele Olteniei, dar şi cu parlamentari din zonă. Printre cei care au însoţit-o s-au aflat şi foştii miniştri Petre Daea, Eugen Teodorovici, Paul Stănescu şi Olguţa Vasilescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel