Alegeri prezidențiale. Ciolacu: O mare minciună a campaniei electorale
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Marcel Ciolacu, preşedintele Camerei Deputaţilor, susține că s-a vorbit despre o ”mare minciună” pe parcursul campaniei electorale. 

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, lider al PSD Buzău, a declarat vineri, la Târgu-Jiu, că "o mare minciună" în această campanie electorală a fost faptul că Viorica Dăncilă nu va intra în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale, punctând că a fost "o manipulare ridicolă", scrie Agerpres. 

"O altă mare minciună a fost că Viorica Dăncilă nu va intra în turul doi, vreau să vă spun că din al doilea minut după ce preşedintele nostru, Viorica Dăncilă, a fost desemnată candidatul nostru, dânsa a fost în turul doi, nu a existat niciun minut acest dubiu, decât o manipulare ridicolă. (...) Primul tur este prima bătălie importantă pe care trebuie să o dăm şi trebuie să ne mobilizăm 100% toţi să mergem la vot şi să facem ce numai noi ştim să facem", a afirmat Ciolacu.

Viorica Dăncilă a fost la Târgu-Jiu

Prezent la întâlnirea de la Târgu-Jiu, fostul vicepremier Paul Stănescu a afirmat că îşi doreşte un preşedinte "care să iubească oamenii, care să-i iubească pe români".

"Avem un preşedinte etnic german, 0,2% din populaţia acestei ţări, avem un prim-ministru etnic maghiar, maghiarii au 6,1% din populaţia acestei ţări, eu ca român îmi doresc un lucru simplu, foarte simplu: să avem un preşedinte care să iubească oamenii, care să-i iubească pe români şi aceasta să fie preşedinta noastră, a PSD, doamna Viorica Dăncilă. Doamna preşedintă, aveţi tot sprijinul nostru, cu toate inadvertenţele cu ghilimele de rigoare care au mai fost, dar noi toţi, şi spun lucrul ăsta şi-l afirm cu toată tăria, vom fi alături de dumneavoastră, vom fi alături de PSD", a spus Stănescu.

Viorica Dăncilă a participat vineri, la Târgu-Jiu, la o întâlnire cu membrii şi conducerile PSD din judeţele Olteniei, dar şi cu parlamentari din zonă. Printre cei care au însoţit-o s-au aflat şi foştii miniştri Petre Daea, Eugen Teodorovici, Paul Stănescu şi Olguţa Vasilescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel