ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014: Secții de votare inedite: în cimitir, pe stadion sau la piață
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Votare
Votare
ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014.  Românii sunt așteptați astăzi în cele peste 18.550 de secţii de votare în ţară şi 294 în străinătate pentru a-și alege președintele. Majoritatea sediilor de votare funcționează în școli, însă, din diverse motive, unele au fost amenajate în locuri mai puțin obișnuite, în cimitir, la un bazin de înot, în muzeu, case particulare sau la piață.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Cele mai multe secții de votare au fost amenajate, ca de obicei, în școli, grădinițe, licee, universități, cămine culturale, primării sau săli de sport.

La vot, printre morminte

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Există însă și localități, unde românii vor vota în spații mai puțin obișnuite, cum este și cazul celor din comuna Merești, care-și vor exprima opțiunea la alegerile prezidențiale în cimitir. 

Primarul din Merești a luat această decizie, întrucât în urmă cu trei săptămâni, școala a ars, iar căminul cultural e într-o stare deplorabilă, scrie stirileprotv.ro.

Citește și ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014: Peste 18.000.000 de cetăţeni cu drept de vot, așteptați duminică la urne

La Deveselu, în schimb, se va vota inclusiv la "Asociația de Locatari 5", scrie ziare.com.

Vot la bazin olimpic de înot și pe stadionul municipal

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Secții de votare inedite au fost amenajate și în unele localități din Alba, unde electoratul își va exercita dreptul la vot la Bazinul olimpic, la cinematograful "Dacia" si la stadionul municipal "Cetate".

Tot la un bazin de înot vor merge să voteze și unii dintre cetățenii cu drept de vot din municipiul Bacău, în timp ce alți băcăuani vor trebui să voteze la Sera Borzești, din aceeași localitate.

În județul Arad, cetățenii vor merge la urne, printre alte locuri alese de primari, la Policlinica Municipală din Arad, la Centrul de informare turistică din Lipova, la Pichetul de Grăniceri - Direcția Poliție de Frontieră Oradea, dar și la o remiza PSI din Sânpetru German.

Secție de vot, amenajată la piață

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014.Unii dintre localnicii din Blaj vor merge la urne la Piața Agroalimentară, iar cei din localitatea Inuri vor vota la casa parohială din localitate. Secție de votare există, de asemenea, și în Gara CFR din Teiuș, dar și la Tabăra de Creație si Odihnă "Avram Iancu" din localitatea Lunca Largă.

Vot printre cărți și la Clubul pensionarilor

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. În județul Argeș, o secție de vot a fost amenajată la Biblioteca muncipală. Totodată, la Pitești o secție de vot a fost deschisă la Societatea Comercială Lisa Draxlmaier SA, dar și una la clubul pensionarilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel